Politie onderzoekt aanrijding op Rijksstraatweg met dodelijke afloop

Geschreven door de Redactie op donderdag 8 april 2010

Haarlem – De politie stelt een onderzoek in naar een aanrijding die op vrijdagmiddag 2 april heeft plaatsgevonden op de kruising van de Rijksstraatweg en de Jan Campertstraat. Daar werd rond 15:00 uur een 76-jarige fietser uit Haarlem aangereden door een auto. De fietser had door de aanrijding last van zijn borst en is door de automobilist naar het ziekenhuis gebracht.

Daar bleek dat hij drie gebroken ribben had en inwendig letsel. De man is mede ten gevolge van dit letsel op 6 april overleden. De automobilist is echter uit het ziekenhuis vertrokken voordat zijn naam kon worden genoteerd.

De politie is nu op zoek naar de automobilist en naar mogelijke getuigen van de aanrijding. De automobilist is een blanke man van ongeveer 50 jaar met een fors postuur. De betrokkenen worden verzocht contact op te nemen met het politieteam in Haarlem Noord, tel. 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.