Man komt na onenigheid terug naar coffeeshop en steelt portemonnee

Geschreven door de Redactie op maandag 26 april 2010

Haarlem – Een onbekende man heeft maandagavond in een coffeeshop in de Barrevoetestraat een portemonnee gestolen. De man was eerder die dag ook al in de coffeeshop geweest, maar was vertrokken na onenigheid. Toen hij rond middernacht terug kwam, ontstond er opnieuw discussie tussen hem en een medewerker van de shop.

De verdachte griste plotseling de portemonnee van de zaak achter de balie weg en rende ervan door. De medewerker zette direct de achtervolging in en kon de verdachte in de kraag grijpen. Deze zwaaide met een lang mes waardoor de medewerker licht gewond raakte aan zijn hand.

De verdachte rende weg in de richting van het Wilssonsplein en verdween. De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal. Er is een zeer summier signalement bekend van de verdachte, het gaat om een man met een negroide uiterlijk, gekleed in een donkere jas.

Geen reacties mogelijk.