Jongeman aangehouden na vernielen telefooncel

Geschreven door de Redactie op dinsdag 13 april 2010

Haarlem – Politiemensen stelden omstreeks 03:00 uur na een melding dat er een telefooncel werd gesloopt aan het E. Haverkortplein direct een onderzoek in. De agenten zagen toen zij ter plaatse waren drie verdachten wegrennen. Een van hen, een 20-jarige Haarlemmer, kon na een korte achtervolging te voet worden aangehouden.

Bij hem werd een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen, deze is in beslag genomen. De andere twee wisten te ontkomen. Bij twee telefooncellen bleek getracht de geldlades open te breken, met de nodige schade tot gevolg. De achtergelaten breekijzers en schroevendraaiers zijn in beslag genomen.

Later in de nacht bleek nog een telefooncel te zijn opengebroken, aan de Floris van Adrichemlaan. De Haarlemmer is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. De politie is nog op zoek naar de andere twee verdachten.

Geen reacties mogelijk.