Grote politie-invasie in Haarlemse Waarderpolder

Geschreven door Michel van Bergen op woensdag 14 april 2010

Haarlem – Bezoekers keken woensdagmiddag raar op toen ze door de Waarderpolder in Haarlem reden. Drie grote ME busjes reden met zwaailichten door de polder en gingen rondom een Connexxion bus staan. De agenten gingen in positie staan en met een microfoon werden de ‘raddraaiers’ die voor de bus stonden gemaand netjes de bus in te lopen.

Zo snel als de ME kwam vertrokken ze weer met de bus ‘arrestanten’ om door te rijden naar een volgende locatie. Er waren woensdagmiddag namelijk oefeningen op diverse locaties in de Waarderpolder. Op het terrein van Nedtrain werden oefeningen met een NS trein gehouden en op diverse andere locaties waren oefeningen om raddraaiers goed de bus in te krijgen. De komende week zullen er nogmaals diverse oefeningen in de polder worden gehouden.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Grote Smurf
    16 april 2010 op 13:46 | #1

    Mooie plaatjes!
    Complimenten aan de fotograaf!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.