Duo scheelt tientallen airbags uit auto’s bij autobedrijven aan de Eysinkweg

Geschreven door de Redactie op maandag 26 april 2010

Haarlem – De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal van tientallen airbags, die afgelopen weekend zijn gestolen bij twee autobedrijven. Tussen zaterdagavond 24 april 18:30 uur en maandagochtend 26 april 08:30 uur hebben onbekenden bij twee autobedrijven aan de Eysinkweg in 38 auto’s ingebroken en de airbag(s) eruit verwijderd.

De dieven forceerden het hek en verschaften zich zo toegang tot het terrein.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben dat de politie kan helpen in het onderzoek.

Mensen die van het weekend, tussen half zeven ’s zaterdagavond en maandagmorgen half negen iets opvallends, mensen of voertuigen, hebben gezien op de terreinen aan de Eysinkweg of daar in de buurt, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.