Brand op bovenetage van woning aan de Crayenesterlaan

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 22 april 2010

Haarlem – Op een bovenetage van een woning aan de Crayenesterlaan in Haarlem heeft donderdagochtend brand gewoed. Het vuur werd rond vijf uur ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. Diverse eenheden uit Haarlem en Heemstede kwamen ter plaatse om het vuur in de woning te bestrijden. Al vrij snel werd de brand opgeschaald naar middelbrand.

Met een hoogwerker werd het vuur van bovenaf bestreden en na een klein uurtje was het vuur helemaal gedoofd. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. monique dolfing
  22 april 2010 op 20:23 | #1

  Met zeer veel dank aan het team van brandweer en politie dat zeer adequaat en snel heeft opgetreden, waardoor de schade aan ons huis beperkt is gebleven!! Uitstekende communicatie over stand van zaken (o.a. melden dat de huisdieren ook in veiligheid waren gebracht) en zelfs een knuffelbeer voor de geschrokken kinderen. Nogmaals bedankt!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Familie Dolfing
  22 april 2010 op 21:57 | #2

  Zeer veel dank aan het team van brandweer en politie dat zeer snel en adequaat heeft gereageerd, waardoor de schade aan ons huis beperkt is gebleven!! De communicatie was eveneens goed (o.a. dat de huisdieren inmiddels ook in veiligheid gebracht waren) en er was zelfs een knuffelbeer voor de geschrokken kinderen. Nogmaals dank!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.