Automobilist richt grote ravage aan op Hooimarkt

Geschreven door de Redactie op donderdag 15 april 2010

Haarlem – De bestuurder van een oude, witte Volkswagen Golf heeft woensdagnacht met zijn auto een ravage aangericht op de Hooimarkt. De bestuurder is daar rond 03:00 uur tegen een geparkeerd staande auto gereden en op de stoep terechtgekomen. Hij is over de stoep verder gereden en heeft daar enkele bromfietsen en een motor omver gereden.

Hierbij zijn nog enkele geparkeerd staande auto’s beschadigd. De bestuurder is doorgereden. Politiemensen hebben naar de auto gezocht maar deze niet gevonden.

De politie stelt een nader onderzoek in en is op zoek naar mogelijke getuigen van de aanrijding. Ook mensen die mogelijk weten waarde waarschijnlijk flink beschadigde Volkswagen Golf staat, worden verzocht contact op te nemen, tel. 0900-8844.

  1. Han
    16 april 2010 op 00:43 | #1

    Wat een degelijke kwaliteit hè die volkswagens… Niks hummer.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.