Automobilist over-de-kop op de Kleverlaan: bestuurster ongedeerd

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 1 april 2010

Haarlem – Een automobilist had donderdagavond geluk bij een ongeluk. De vrouw reed met haar auto over de Kleverlaan in Haarlem noord toen het even na half negen volledig mis ging. De vrouw raakte door nog onbekende reden van de weg, ging over de kop, botste tegen een geparkeerde auto en afvalbak en kwam vervolgens weer op de wielen op het asfalt terecht.

Diverse hulpdiensten, waaronder brandweer en ambulance, kwamen ter plaatse om bij het ongeval te assisteren. Ambulancepersoneel controleerde de vrouw maar wonder boven wonder was de schrik erger dan lichamelijk leed. Ze kon na de controle weer uit de ambulance stappen en toezien hoe een berger haar auto mee nam. De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.