Van diefstal afkomstige scooter in beslag genomen na achtervolging

Geschreven door de Redactie op dinsdag 16 maart 2010

Haarlem – Een politieman die op een motor surveilleerde wilde dinsdagavond rond op het Planetenplein de bestuurder van een scooter controleren. Die ging er bij het zien van de agent met grote snelheid vandoor. Er ontstond een achtervolging door Haarlem Noord die eindigde op een voetbalveld aan de Van der Aartweg.

Daar liet de bestuurder de scooter achter, ging er te voet vandoor en is ontkomen. De scooter is in beslag genomen. Die bleek van diefstal afkomstig. De politie stelt een onderzoek in naar de bestuurder.

  1. moterscooter
    10 mei 2010 op 02:28 | #1

    ze moeten echt wat beter leren rijden knuppelss

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.