Tweetal aangehouden voor diefstal van poststukken uit brievenbussen

Geschreven door de Redactie op donderdag 25 maart 2010

Haarlem – Een alerte getuige meldde donderdagmiddag omstreeks 13.35 uur bij de politie dat een man en een jonge vrouw zich verdacht gedroegen bij buitenbrievenbussen aan de Heemsteedse Dreef. De agenten stelden direct een onderzoek in en trof het tweetal op de Bronsteeweg in Haarlem aan.

De man, een 25-jarige zonder vaste woon of verblijfplaats, bleek een paar gestolen poststukken bij zich te hebben. Deze man en de medeverdachte, een 18-jarige Haarlemse, zijn aangehouden voor diefstal (in vereniging) en ingesloten. Van de gestolen poststukken zijn aangiften opgenomen.

De politie onderzoekt of de verdachten meer van dergelijke diefstallen op hun geweten heeft.

Geen reacties mogelijk.