Tankstation door drie mannen met wapen overvallen aan Schipholweg

Geschreven door de Redactie op donderdag 11 maart 2010

Haarlem – De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een tankstation op de Schipholweg. Deze vond plaats omstreeks 20.00 uur en er waren drie mannen bij betrokken. Er is een klein geldbedrag buitgemaakt. Een van de verdachten gebruikte bij de overval een wapen. De politie is op zoek naar het drietal, waarvan het volgende signalement bekend is:

Drie negroïde mannen, gekleed in donkere kleding. Een van hen droeg een lange jas met capuchon met bontkraag.

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen bij het oplossen van de zaak, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem iets melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem, op telefoonnummer 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.