Polen aangehouden na verschillende diefstallen in winkels Grote Houtstraat

Geschreven door de Redactie op maandag 29 maart 2010

Haarlem – Personeel van een schoenenwinkel in de Grote Houtstraat meldde maandagmiddag rond 15:20 uur dat twee mannen bezig waren met het stelen van schoenen. Toen de agenten onderweg waren, werd gemeld dat de verdachten een andere winkel in waren gelopen. Tijdens het zoeken naar de mannen werden de agenten aangesproken door personeel van een drogisterij.

Ook hier zouden de mannen toe hebben geslagen en scheermesjes hadden gestolen vanuit de winkel. Het bleek dat het om dezelfde mannen moest gaan. Op aanwijzing van de betrokkenen konden de agenten even later de twee verdachten aanhouden.

Het bleken twee Polen van 27 en 33 jaar. De mannen waren in het bezit van de gestolen scheermesjes en nog enkele van diefstal afkomstige artikelen. Ze zijn meegenomen naar het bureau en ingesloten. De mannen zijn veel vaker met de politie in aanraking geweest. Er zal ook dit keer proces-verbaal worden opgemaakt tegen hen.

  1. Piet
    30 maart 2010 op 14:57 | #1

    Ondanks dat ze vaker met de politie in aanraking zijn geweest lopen ze vandaag wel weer vrij rond en gaan weer verder met stelen want de boetes moeten weer betaald worden.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.