Ongeduldige automobilist rijdt door slagboom van parkeergarage

Geschreven door de Redactie op vrijdag 26 maart 2010

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag een melding dat bij de parkeergarage op het Houtplein een slagboom beschadigd was geraakt door een automobilist. De man had even staan wachten voor de slagboom maar was hier tegenaan gereden terwijl deze nog naar beneden stond. Oplettende getuigen hadden het kenteken, merk en kleur van de auto genoteerd.

Met behulp van deze informatie kon na een kort onderzoek de verdachte omstreeks 01:15 uur in zijn woning worden aangehouden. Hij was duidelijk onder invloed van alcohol en weigerde mee te werken. De verdachte, een 50-jarige Spaarndammer, is ingesloten.

De agenten zagen dat de auto van de verdachte fors beschadigd was. De politie zet het onderzoek vandaag voort.

Geen reacties mogelijk.