Fietser belandt op voorruit van auto na botsing in centrum

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 26 maart 2010

Haarlem – Een fietser is vrijdagmiddag gewond geraakt na een botsing met een auto. De fietser fietste rond vier uur vanuit de stad de Doelstraat door en werd vermoedelijk door de automobilist bij de kruising van de Gedempte Raamgracht over het hoofd gezien. Een fikse botsing was het gevolg, waarbij de fietser op het voorruit van het witte bestelbusje terecht kwam.

Een motorambulance, een ambulance en verschillende politiewagens gingen met spoed naar het verkeersongeval. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto werd door de bestuurder meegenomen. De fiets, waarvan het voorwiel was afgebroken, is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Volgens de politie vielen de verwondingen van het slachtoffer gelukkig mee.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. mede fietser
    27 maart 2010 op 21:12 | #1

    Het is altijd de schuld van de fietser!!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.