Dronken bromfietser na korte achtervolging aangehouden

Geschreven door de Redactie op zaterdag 20 maart 2010

Haarlem – Tijdens surveillance zien agenten in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 00:40 uur een jongeman op een brommer door de Grote Houtstraat rijden. De knaap had geen helm op en weigerde te stoppen. Na een korte achtervolging kon de knul, een 19-jarige jongeman uit Cruquius, in de Zijlstraat alsnog worden staande gehouden.

De verdachte bleek geen rijbewijs te hebben en had teveel alcohol gedronken. Een blaastest gaf een uitslag aan van 600 UGL.

De verdachte kreeg in eerste instantie drie processen-verbaal. Twee voor zonder rijbewijs en zonder helm rijden en één voor het rijden onder invloed. Nadat hij was weggestuurd besloot de 19-jarige te gaan wildplassen. Ook dit leverde hem een bekeuring op.

Geen reacties mogelijk.