Armeense vrouw komt met zelfverzonnen verhaal aan bij politie

Geschreven door de Redactie op woensdag 24 maart 2010

Haarlem – De 35-jarige Armeense vrouw die zich dinsdagmiddag bij de politie meldde, blijkt geen slachtoffer te zijn van een misdrijf. De Armeense vrouw, die in zwaar geëmotioneerde toestand bij de politie aankwam, vertelde vorige week dinsdag aan de politie dat zij ontvlucht was vanuit een woning in Haarlem en dat zij èn nog een andere vrouw in de woning werden vastgehouden.

De vrouwen werden gedwongen tot prostitutie. Ook de identiteitsbewijzen van beide vrouwen zouden door een onbekende man zijn afgenomen.

De Vreemdelingenpolitie heeft direct een onderzoek ingesteld. Uit dit onderzoek is gebleken dat de Armeense vrouw geen slachtoffer is geweest van gedwongen prostitutie en dat er ook geen sprake is van een tweede vrouw. Afgelopen dinsdagmiddag verklaarde de Armeense dat zij het verhaal had verzonnen. Omdat de vrouw illegaal in ons land verblijft, is de vrouw in vreemdelingenbewaring gesteld.

 1. Kees
  25 maart 2010 op 22:48 | #1

  Meteen terug sturen naar armenie!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. ad
  26 maart 2010 op 12:34 | #2

  Wat gaat met zo.n vrouw nu gebeuren???????

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.