Aanrijding tussen trein en persoon op treinstation Haarlem NS [update]

Geschreven door de Redactie op donderdag 4 maart 2010

Haarlem – Op het treinstation in Haarlem is donderdagmiddag een man zwaar gewond geraakt. Het slachtoffer werd rond kwart over twee op spoor 6 aangereden door een trein. Veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer. Volgens een woordvoerder van de politie wilde de man zelfmoord plegen.

Terwijl een gedeelte van het treinstation door vele politieagenten werd afgezet, werd de man door ambulancepersoneel, en later ook door een arts uit de traumahelikopter verzorgd aan zijn verwondingen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De arts van het Mobiel Medisch Team blijf tijdens de rit medische assistentie verlenen.

Het treinverkeer ondervond door dit incident enige vertraging, maar rond drie uur kwam alles weer op gang.

Fotografie: Roderick de Veen & Rob Jordaan
Video: Rob Jordaan

Geen reacties mogelijk.