Zakkenrolster opgepakt na zakkenrollerij in centrum van Haarlem

Geschreven door de Redactie op donderdag 25 februari 2010

Haarlem – Donderdagmiddag kreeg de politie in korte tijd in vier meldingen binnen van zakkenrollerij in de omgeving Grote Markt, Anegang, Grote Houtstraat en in de Barteljorisstraat. De afgelopen week waren er ook al een aantal aangiften gedaan van mensen die ‘gerold’ waren. Hierop is er door politiemensen gericht gesurveilleerd op zakkenrollers.

Dit heeft geresulteerd in een aanhouding. Agenten die op de Grote Markt liepen zagen een vrouw lopen die voldeed aan een door getuigen opgegeven signalement. De verdachte, een 20-jarige Oost Europese zonder vaste woon- of verblijfplaats, is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

De politie verzoekt mensen die de afgelopen week in de genoemde straten of directe omgeving daarvan het slachtoffer zijn geworden van zakkenrollerij en hier nog geen aangifte van hebben gedaan, dit alsnog te doen. Zij kunnen contact opnemen met de politie van het team Haarlem Centrum/Zuidwest via 0900-8844.

  1. ad
    26 februari 2010 op 20:17 | #1

    Het moet toch eens tijd worden dat dit soort vuilnis uit Haarlem geweerd wordt.Helaas heb ik er ook mee te maken gehad.POLEN met een inbraak in huisen er is niks aangedaan.Heel veel leed en schade.Zaak Geseponeerd vanwege GEEN bewijs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Er was genoeg bewijs.Gerechtshof Amsterdanm dacht anders??????

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.