Politie pakt onschuldige jongens op voor gewapende overval op snackbar

Geschreven door de Redactie op donderdag 25 februari 2010

Haarlem – De politie kreeg donderdagavond omstreeks 21:45 uur een melding van een gewapende overval op een snackbar op de hoek Erasmuslaan/ Bertha von Suttnerstraat. Twee jongemannen hadden onder bedreiging van een wapen een onbekende hoeveelheid geld en andere spullen buitgemaakt. De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in.

Korte tijd na de overval hield de politie twee verdachten aan in de Pa van der Steurstraat. Het tweetal, Haarlemmers van 18 en 19 jaar oud voldeed aan het signalement van de overvallers. Na verder onderzoek bleek het tweetal niets met de overval te maken te hebben. Zij zijn dan ook dezelfde avond weer in vrijheid gesteld.

De recherche onderzoekt de zaak. Getuigen die donderdagavond tussen 21.15 uur en 22.00 uur verdachte personen of situaties hebben gezien in de omgeving Erasmuslaan/Bertha von Suttnerstraat/ William Boothstraat, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Haarlem via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.