Man aangehouden na diefstal en bedreiging in de Smedestraat

Geschreven door de Redactie op zondag 14 februari 2010

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een melding van een diefstal met geweld in de Smedestraat. Een 16-jarige jongen uit Velserbroek had even zijn gsm uitgeleend aan een 19-jarige Haarlemmer die hier vervolgens mee wegrende. De 16-jarige is vervolgens achter hem aangerend. De 19-jarige bedreigde hem en greep de 16-jarige bij de keel.

Een alerte getuige greep in en vervolgens kon de amokmaker worden aangehouden. De 19-jarige verdachte verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Hij probeerde politieagenten te bijten en uitte verschillende bedreigingen Vrienden van de 16-jarige hebben de telefoon teruggevonden. De recherche onderzoekt de zaak. Getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie worden verzocht dit alsnog te doen

Geen reacties mogelijk.