Jeugdige inbrekers doen poging tot inbraak bij supermarkt

Geschreven door de Redactie op woensdag 3 februari 2010

Haarlem – Een alerte getuige meldde dinsdagnacht rond 02:50 uur dat hij had gezien dat drie jongens bezig waren met inbreken bij een supermarkt aan het Marsmanplein en maar dat ze waren weggelopen. Agenten zijn op zoek gegaan naar de jongens en vonden hen na enig zoeken in de buurt.

Ze zijn aangehouden. Het bleken een 16-jarige Haarlemmer en twee Haarlemse broers van 15 en 16 jaar. Ze waren in het bezit van inbrekerswerktuigen en werden door de getuige herkend als de inbrekers.

Uit onderzoek bleek dat ze bezig waren geweest met verschillende inbraken. Ze hadden ook een beveiligingscamera verwijderd. Het drietal is meegenomen naar het bureau en ingesloten. De politie onderzoekt hoeveel inbraken de heren hebben gepleegd. Hun ouders zijn in kennis gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.