Vrouw met auto te water geraakt in Leidsevaart

Geschreven door Rowin van Diest op woensdag 27 januari 2010

Haarlem – Twee vrouwen zijn woensdagavond uit de Leidsevaart gehaald nadat één van de vrouwen met haar auto het water in reed. De vrouw reed rond half acht door een nog onbekende oorzaak via het parkeervak aan de Oranjekade het water in. De andere vrouw zag dit gebeuren, en greep direct in door de vrouw uit haar auto te redden.

De twee vrouwen zijn bij aankomst van de hulpdiensten snel uit het water gehaald en door het ambulancepersoneel in de ambulance verzorgd. Een duiker van de brandweer heeft nog in het water rondom de auto gezocht naar mogelijk meerdere slachtoffers. Hieruit bleek dat er niet meer personen te water waren geraakt dan de twee vrouwen.

Een bergingsauto heeft de auto later op de avond uit het water gehaald.

Fotografie: Rowin van Diest en Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.