Mannen hangen muts over kenteken van auto na mishandeling fietser

Geschreven door de Redactie op dinsdag 19 januari 2010

Haarlem – Een 20-jarige Heemstedenaar is dinsdagmiddag rond 16:00 uur op de Engelandlaan mishandeld door drie mannen. De Heemstedenaar fietste met zijn broer bij de kruising met de BelgiĆ«laan. Daar werden ze ingehaald door een paarse VW Golf. Uit de auto kwamen drie mannen die zonder enige aanleiding insloegen en schopten op de Heemstedenaar.

De Heemstedenaar raakte daarbij gewond aan zijn hoofd en hand.

De mannen zijn na de mishandeling weggereden. Ze probeerden de kentekenplaat af te dekken door er een muts aan te hangen maar de muts viel er af. Die is voor onderzoek in beslag genomen. Door politiemensen is een onderzoek ingesteld naar de geweldplegers. De auto bleek te zijn gebruikt een 18-jarige Haarlemmer. Hij was niet thuis maar meldde zich korte tijd later aan het bureau en is direct aangehouden. Hij is ingesloten en er wordt een onderzoek ingesteld naar de andere twee verdachten.

Geen reacties mogelijk.