Rotterdammer aangehouden voor mishandeling van vriendin

Geschreven door de Redactie op dinsdag 26 januari 2010

Haarlem – Een alerte getuige meldde dinsdagavond rond 19.30 uur dat op de Parklaan een vrouw werd mishandeld door een man. Agenten zijn op zoek gegaan naar de verdachte en vonden hem korte tijd later in de Kruisstraat. De man bleek een 22-jarige Rotterdammer. Zijn vriendin was een 19-jarige Haarlemse. De getuige vertelde dat hij had gezien dat de man de vrouw achterna was gerend.

Vervolgens had de man de vrouw tegen de grond had gewerkt en een aantal schoppen gegeven terwijl ze op de grond lag. Een tweede getuige heeft de geweldpleger aangesproken waarna de mishandeling stopte. De vrouw heeft aangifte gedaan. De verdachte is ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.