Geldlopers gewond geraakt na gewapende overval bij geldautomaat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 5 januari 2010

Haarlem – Twee geldlopers zijn dinsdag rond 17:50 uur overvallen door twee gewapende daders in de Amsterdamstraat. De geldlopers werden overvallen in de Bruna toen zij bezig waren de geldautomaat bij te vullen. In de winkel werden zij mishandeld en bedreigd. De geldlopers moesten onder bedreiging van wapens het geld afstaan.

De overvallers zijn hierop lopend gevlucht richting de Amsterdamse Poort, vlakbij de Bruna winkel in de Amsterdamstraat. Daarna zijn zij er vandoor gegaan in een auto. De politie is direct gestart met een grote zoekactie naar de overvallers.

De twee medewerkers zijn gewond geraakt door de wapens die de overvallers bij zich hadden. De politie wil nog niet melden om wat voor wapens het gaat. De verwondingen van de twee geldlopers zijn ook nog onbekend. De daders zijn er vandoor gegaan in een auto in de richting van de Zuiderpolderstraat.

Tijdens hun vlucht hebben ze een vrouw op een fiets met twee kinderen bijna ondersteboven gereden. De moeder kwam met de twee kinderen ten val en alle drie raakten ze lichtgewond.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.