Fietsende jongens beroven 12-jarige jongen van blauwe baseballcap

Geschreven door de Redactie op dinsdag 26 januari 2010

Haarlem – Een 12-jarige jongen uit Bloemendaal heeft dinsdag aangifte gedaan van beroving. De jongen fietste rond 16:30 uur met een vriend in het Klein Heiligland. Twee andere jongens op fietsen kwamen voorbij en één van die jongens graaiden de blauwe baseballcap van de New York Yankees van de Bloemendaler van zijn hoofd.

Het slachtoffer fietste achter de rover aan maar zag af van een verdere achtervolging toen de rover dreigde een mes te gebruiken.

De twee straatrovers zijn jongens van 13 tot 15 jaar. De één had kort donker haar en droeg een donkere jas. De ander had korte blonde stekels en maakte een suffe indruk. De politie stelt een onderzoek in naar de straatrovers en vraagt mogelijke getuigen van de roof zich te melden via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.