Beelden van overval op Aldi supermarkt in Opsporing Verzocht [video]

Geschreven door de Redactie op dinsdag 23 oktober 2012

Haarlem – In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt vanavond aandacht besteed aan de overval in de Aldi supermarkt die werd gepleegd op zaterdagavond 7 juli. Rond 18:00 uur kwam een man de supermarkt aan de Tempeliersstraat binnen, bedreigde hij een personeelslid en dwong om geld af te geven. De overvaller ging er hierna vandoor in onbekende richting.

De politie startte een onderzoek op in de omgeving en de afdeling forensische opsporing deed sporenonderzoek. Ook de politiehelikopter heeft die dag enige tijd boven Haarlem gevlogen, op zoek naar de overvaller.

Helaas leidde deze inspanningen niet tot de aanhouding van de overvaller. Daarom is het overvallenteam in dit onderzoek op zoek naar mensen die mogelijk de dader kunnen herkennen die op de bewakingsbeelden staan van de Aldi.

Deze beelden worden dinsdagavond 23 oktober om 21:30 uur getoond in tv-programma Opsporing Verzocht bij de AVRO op Nederland 1.

Update:

Geen reacties mogelijk.