Dronken automobilist richt veel schade aan bij ongeval op Rijksstraatweg

Geschreven door de Redactie op donderdag 29 mei 2014

Haarlem – Bij een ongeval op de Rijksstraatweg hebben vier auto’s donderdagavond veel schade opgelopen. Om even voor acht uur reed de bestuurder van een auto over de Rijksstraatweg in Haarlem-Noord, toen hij van de weg raakte en met een flinke vaart tegen twee geparkeerde auto’s aan reed. Een van de auto’s schoot vervolgens ook weer door tegen een andere auto aan.

Omstanders waarschuwden direct de hulpdiensten, waarop politie en ambulance uitrukte. De bestuurder van de auto, die onder invloed van alcohol verkeerde, is direct aangehouden door de politie. Omstanders lieten weten dat hij na het ongeval nog weg probeerde te rijden.

De schade aan de auto’s was aanzienlijk. Drie van de vier auto’s moesten worden weggesleept. Door het ongeval was de Rijksstraatweg tussen de Leeuwerikstraat en de Maasstraat enige tijd afgesloten voor al het verkeer.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.