Vier auto’s betrokken bij kettingbotsing op Spaarndamseweg

Geschreven door de Redactie op woensdag 6 maart 2013

Haarlem – Op de Spaarndamseweg in Haarlem-Noord zijn woensdagochtend vier auto’s met elkaar in botsing gekomen. De kettingbotsing vond rond elf uur plaats, ter hoogte van de Hertzogstraat. Politieagenten die net klaar waren bij een ongeval op de Waarderbrug, kwamen direct hulp verlenen.
.

Geen van de inzittenden raakten gewond. Agenten hebben de bestuurders aangeraden een foto te maken van de situatie, en elders te parkeren om de schadeformulieren in te vullen zodat het overige verkeer weer verder kon rijden.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. 2034
    8 maart 2013 op 06:09 | #1

    Te hard rijden op de Spaarndamseweg is algemeen bekend, nummer twee op deze weg is allemaal duwen en bumperkleven. De dame in de eerste auto (Suzuki) remt af en de drie erachter letten duidelijk niet op. Zie het resultaat.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.