Jongen rooft gouden ketting van 57-jarige vrouw op de Wenenstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 26 september 2013

Haarlem – Op donderdagmiddag werd een 57-jarige vrouw uit Haarlem beroofd van haar ketting op de Wenenstraat. Omstreeks 15:20 uur liep zij met een kennis vanaf de Europaweg de Wenenstraat op, toen zij plotseling van achteren werd aangevallen. Er ontstond een korte worsteling waarbij de straatrover haar gouden ketting van haar hals trok.

De verdachte rende vervolgens weg in de richting van de Bernstraat. De verdachte is een jongen van 15 tot 16 jaar oud, met een lengte van 1.70 tot 1.75 meter. Hij had een licht getint uiterlijk en een mager postuur. Hij had donker haar dat aan de zijkanten was opgeschoren en dikke wenkbrauwen. Hij droeg een donkere trui met lange mouwen, een spijkerbroek en gympen.

Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, te bereiken via het algemene nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

 1. peter
  27 september 2013 op 14:15 | #1

  Zeer triest.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. vriend
  30 september 2013 op 12:28 | #2

  Echt stakkers, en waar gaan we heen he met de crisis.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. 2034
  30 september 2013 op 22:40 | #3

  Niet weer eentje, kan het me niet voorstellen lees ik vaak hier op deze sites:

  Hij had een licht getint uiterlijk

  Doen die jongens nooit, ze zijn hartstikke lief en doen geen ouderen kwaad.

  Sinds het clubhuis voor ze is opgeknapt doen ze dit niet meer, alleen jammer dat het clubhuis weer voor vele euro’s is opgeknapt maar zelden of nooit open is. Nu zit met regelmaat licht getinte personen de speeltuin te vernielen die is aangelegd voor die kinderen met een handicap.
  En maar klagen dat ze niets te doen hebben, mooi clubhuis waar deuren altijd van gesloten zijn. Tja dan gaan ze uit verveling dit doen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.