Bewoonster treft bij thuiskomst drie inbrekers in woning aan

Geschreven door de Redactie op vrijdag 6 september 2013

Haarlem – Vrijdagmiddag zijn drie inbrekers betrapt tijdens hun werkzaamheden in een woning aan de Spaarnoogstraat. Toen de bewoonster thuiskwam zag ze drie negroïde personen bij haar in huis die er vandoor gingen toen ze de vrouw zagen. Het drietal heeft sieraden weggenomen.
.

Getuigen die vrijdag aan het begin van de middag genoemd drietal in de omgeving van de Spaarnoogstraat hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

  1. ik1981
    7 september 2013 op 16:14 | #1

    Zo brutaal, ze flikken het ook gewoon op klaarlichte dag! Hopelijk worden ze gauw gepakt. goed gestraft ( denk het niet) en krijgt mevrouw haar spullen terug… Sterkte voor de vrouw, zou me de tandjes schrikken!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.