Auto volledig verwoest door brand in PC Boutenstraat [video]

Geschreven door de Redactie op dinsdag 16 juli 2013

Haarlem – Een personenwagen is dinsdagochtend volledig verwoest door een autobrand in Haarlem-Noord. Rond tien voor zes werd de brand in een geparkeerde wagen aan de PC Boutenstraat ontdekt waarop direct de brandweer is gealarmeerd.

De vlammen sloegen toen al uit de wagen. De brandweer heeft het vuur geblust maar kon niet voorkomen dat de wagen helemaal uitbrandde. De oorzaak van de autobrand is nog onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten. Enige tijd terug is er op exact dezelfde plek ook al een wagen uitgebrand.


Fotografie: Michel van Bergen

 1. Helena
  16 juli 2013 op 20:47 | #1

  Dit is natuurlijk GEEN toeval!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. M.H.
  17 juli 2013 op 09:07 | #2

  He, stellen ze daar nou een “stuk bewijslast veilig”, als die eerste brandweerman een jerrycan naast de auto weghaalt? Zou die *&?!@#$ (piep) eindelijk een foutje hebben gemaakt, en kunnen ze ‘m oppakken? En dan niet 2 maanden opsluiten, nee de rest van z’n leven laten werken om die auto’s terug te betalen!! En aan het schavot!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Babs
  17 juli 2013 op 10:29 | #3

  Ja die stellen ze veilig!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Cin
  18 juli 2013 op 10:28 | #4

  Grappig… De cameraman is er eerder dan de brandweer zelf…..waar gaat t fout?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Moi
  18 juli 2013 op 11:56 | #5

  @Cin

  De meeste topics op deze site komen uit Haarlem-Noord en de minste topics komen uit Haarlem-Zuid (ten zuiden van de Schipholweg). Daarmee wil ik zeker niet klagen of iets dergelijks. Maar het doet me wel vermoeden dat de makers/fotografen van deze site uit Haarlem-Noord komen. Mogelijk dat ze daardoor snel ter plaatse waren.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. zozo
  21 juli 2013 op 11:31 | #6

  En dat bij scherlicht. Poe Poe. Hij durft wel zeg.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. zozo
  21 juli 2013 op 11:31 | #7

  Scherlicht is schemerlicht

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. ISmell
  22 juli 2013 op 15:35 | #8

  Die Cameraman is er erg vaak eerder. Typisch.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.