Vrouw probeert met geprepareerde tassen cosmetica-artikelen te stelen

Geschreven door de Redactie op vrijdag 19 april 2013

Haarlem – Een 41-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats is vrijdagmiddag aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw had met geprepareerde tassen diverse cosmetica-artikelen gestolen uit een winkel in de Grote Houtstraat. Zij werd betrapt door medewerkers en aangehouden. De vrouw was tijdens het plegen van de diefstal in gezelschap geweest van nog een vrouw en een man.

Deze twee personen wisten te ontkomen.

De 41-jarige verdachte stond gesignaleerd om nog een viertal dagen gevangenisstraf te moeten uitzitten. Bij nader onderzoek bleek zij in de regio Noord-Oost Gelderland ook een winkeldiefstal te hebben gepleegd waar zij nog verhoord moet worden.

De verdachte zal na afhandeling van de diefstal in Haarlem, overgedragen worden aan de politie in Noord-Oost Gelderland.

Geen reacties mogelijk.