Steen door ruit van stadhuis aan Grote Markt verwondt ambtenaar

Geschreven door de Redactie op maandag 8 april 2013

Haarlem – Op maandagmiddag omstreeks 16:30 uur raakte een 41-jarige vrouw gewond toen een nog onbekend persoon een steen door een raam gooide van het stadhuis aan de Grote Markt in Haarlem. De vrouw was in de buurt van het raam aan het werk toen de steen naar binnen kwam. Zij werd hard geraakt aan haar schouder.

Ook kreeg zij glassplinters in haar oog. Zij heeft zich onder behandeling van ene opticien gesteld.

Update:
De steen waar de vrouw gewond door raakte, werd aan de kant van de Jacobijnestraat naar binnen gegooid. Ook werd er een raam ingegooid aan de kant van de Grote Markt/Zijlstraat. Hierbij raakte niemand gewond.

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets hiervan hebben gezien, worden vriendelijk verzocht zich te melden bij de politie in Haarlem via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.