Scooterrijder en fietser met elkaar in botsing op Leidsevaart

Geschreven door de Redactie op maandag 22 april 2013

Haarlem – Een fietser en scooterrijder zijn maandagmiddag op de Leidsevaart met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval vond rond kwart over twee plaats doordat de fietser bij een verkeerspaaltje de verkeerde weghelft nam. De scooterrijder probeerde de fietser nog te ontwijken, maar kwam door een stoeprandje alsnog ten val.
.

Ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen. De scooterrijder is door de ambulancebroeders nagekeken, maar hij kwam er met wat schrammen en blauwe plekken van af.

Agenten hebben de gegevens van beide partijen opgenomen. Aangezien de scooter van de jongen het niet meer deed, is hij samen met zijn scooter door agenten thuis afgezet.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Moi
  22 april 2013 op 18:45 | #1

  Los van het feit dat de fietser gewoon op zijn eigen helft hoort te rijden, waarom staan er eigenlijk nog steeds van die paaltjes op plaatsen waar ze niet nodig zijn?

  Dit keer reed er iemand de verkeerde weghelft koos, maar het gebeurt regelmatig dat er iemand in het donker tegen zo’n paaltje aan rijdt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Barry
  22 april 2013 op 20:24 | #2

  Die paaltjes staan d’r vaak met de reden dat er geen auto’s in of uit kunnen.
  Of het hier ook het geval is weet ik natuurlijk niet zeker.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. malle pietje
  24 april 2013 op 00:50 | #3

  misschien een bril nodig??

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Danny
  24 april 2013 op 23:22 | #4

  Mij gebeurde vandaag een zelfde soort ongeval alleen was bij mij het geval dat de fietster die links af wilde slaan der hand niet uitstak ik zag dat te laat een kneep vol in me rem en klapte tegen der op ik eraf gekomen met schramen en blauwe plekken het meisje ook en wat materiele schade maar daar maak ik me niet druk om

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.