Autobrand in de Venkelstraat [video]

Geschreven door de Redactie op dinsdag 26 februari 2013

Haarlem – In de nacht van maandag op dinsdag kwam er rond 03:10 uur een melding binnen dat er een auto in brand stond aan de Venkelstraat. De brandweer kwam snel ter plaatse en heeft de vlammen gedoofd. De auto is afgesleept voor technisch onderzoek. Brandstichting wordt vooralsnog niet uitgesloten. Ook een naastgelegen kleine container bleek in brand te staan.

Mensen die vlak voor of na het ontstaan van de branden op de Venkelstraat iets gezien hebben wat hiermee te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via 0800-7000.


Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.