Politieagenten belaagd tijdens aanhouding bij vechtpartij in de Zijlstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 25 december 2012

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van maandag op dinsdag een melding van een vechtpartij in de Zijlstraat waarbij meerdere personen betrokken zouden zijn. Een 22-jarige man werd hiervoor aangehouden. Tijdens de hulpverlening werden agenten door een 18-jarige man belaagd die tijdens de aanhouding op een politieagent wilde intrappen.

Om te voorkomen dat de agent ernstig gewond zou raken is een politiehond ingezet die de verdachte in zijn been beet. Na behandeling van de wond door de ambulance is de verdachte ingesloten voor verhoor. Hij wordt verdacht van poging tot zware mishandeling/openlijke geweldpleging.

Een derde verdachte, 22-jarige man, werd aangehouden voor belediging van een politieman.

Na verhoor zijn de verdachten dinsdag weer in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

  1. wendy
    26 december 2012 op 16:11 | #1

    pffffffffffff houd dat nou nooit op al dat zinloos geweld als je niet tegen drank kan blijf er dan af of blijf thuis laat iedereen met rust

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.