Politie opzoek naar getuigen van bedreiging met mes in de Waddenstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 6 december 2012

Haarlem – Donderdagochtend even na 10:00 uur werd aan de Waddenstraat een 36-jarige man uit Haarlem mishandeld door een vrouw. De man verklaarde dat hij in een bedrijfsbusje zat dat was geparkeerd ter hoogte van een flat. Om nog onbekende reden werd hij door de vrouw aangesproken en door haar met een steekwapen bedreigd.

De man kon zichzelf verdedigen en hielp de hulp in van omstanders die de politie belde. Toen agenten ter plaatse kwamen heeft hij de vrouw aan hen overgedragen.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen bellen met 0900-8844 en vragen naar de recherche van bureau Spaarne-Oost. Als zij anoniem willen blijven, kunnen ze bellen met 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.