Lantaarnpaal en verkeerslicht uit de grond gereden langs de Europaweg

Geschreven door de Redactie op woensdag 26 december 2012

Haarlem – Woensdagochtend constateerden agenten om 03:00 uur dat er een forse aanrijding had plaatsgevonden op de Europaweg. Zowel een lantaarnpaal als een verkeerslicht waren omver gereden door een auto. Omdat er een kentekenplaat naast de omver gereden lantaarnpaal lag, hebben agenten op basis van dit kenteken de verblijfplaats van de auto kunnen achterhalen.

Deze auto had inderdaad schade. Onderzocht wordt of deze auto daadwerkelijk de schade heeft veroorzaakt en vervolgens wie de bestuurder ten tijde van de aanrijding was.

Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie in Haarlem op 0900-8844.

  1. 2034 – Europawijk
    26 december 2012 op 17:16 | #1

    Wat lees je dat toch veel de laatste tijd dat de bestuurders van tegenwoordig hun visitekaartje achter laten. Vroeger deed niemand dat, soms een briefje onder de ruitenwisser. Maar een kentekenplaat achterlaten is wel nieuw. Of zou het komen dat ze al van je auto vallen als je er naar kijkt.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.