Inbrekers snel aangehouden in Gijsbrecht van Aemstelstraat

Geschreven door de Redactie op maandag 3 december 2012

Haarlem – Een alerte buurtbewoner belde maandagavond omstreeks 19:20 uur de politie omdat de melder glasgerinkel hoorde en een onbekende man had zien lopen in een achtertuin aan de Gijsbrecht van Aemstelstraat. De politie, die in grote getale aanwezig was wegens een grote controle gericht tegen onder meer woninginbraken, was snel ter plaatse.

De agenten konden de mannen snel overmeesteren. De twee mannen, een 20-jarige en 40-jarige zonder vaste woon- of verblijfplaats, werden aangehouden en ingesloten.

De politie onderzoekt de zaak.

 1. michel
  4 december 2012 op 13:58 | #1

  maar mensen we weten toch al dat de politie meer een winkel is om geld te verdienen dan de burger te helpen. 2 maanden gelden is er bij mij een trap gestollen en ik had de dader te pakken. helaas toen ik tegen hem zei dat hij ook mijn scooter een paar maanden geleden had gestolen rukte hij zich los een zette het op het rennen. politie was gelijk gebelt door mijn vriedin. ze kwamen 28 mintuen later aan. ze zouden daarna nog een foto’s laten zien van de dader. maar ze zijn nooit meer langs gekomen. hulde aan de politie haarlen en om streken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. o
  7 december 2012 op 09:35 | #2

  Heel fijn van die oplettende/alerte burgers!
  Blijf toch met je tengels van andermans spullen af!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. hendrik
  8 december 2012 op 07:34 | #3

  inderdaad, toevallig was de buurvrouw allert en vinden deze fijne oostblok vrienden met gestolen kentekenplaten snel worden aangehouden. Fijn die open grenzen. Altijd handig dat je niet meer hoeft te wisselen aan de grens. Als ze alles van je jatten heb je ook niets meer om te wisselen. Ook heel vervelend dat meneer de inbreker zijn pols had opengehaald aan het glas en naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Gelukkig betalen wij dat weer met Z’n allen want ja die meneer heeft geen geld. Heel vervelend allemaal.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.