Gewonde bij aanrijding op Schipholweg – N205

Geschreven door de Redactie op vrijdag 7 december 2012

Haarlem – Een vrouw is vrijdag aan het einde van de middag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Schipholweg – N205 in Haarlem. Rond kwart over vijf kwamen twee auto’s vlak voor de kruising met de Prins Bernhardlaan met elkaar in botsing. Ambulance, brandweer en politie rukte uit om hulp te verlenen.
.

Een van de bestuurders raakte bij het ongeval gewond en is voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De twee beschadigde auto’s zijn door een bergingsauto weggesleept.

Een brandweerwagen raakte onderweg naar het verkeersongeval nog betrokken bij een aanrijding op de Amerikaweg. Omdat het alleen materiële schade betrof is een van de brandweerlieden uitgestapt zodat de brandweerwagen met spoed door kon rijden naar het ongeval op de Schipholweg.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.