Brievenbussen van flatgebouw Rijksstraatweg vernield door vuurwerk

Geschreven door de Redactie op zondag 9 december 2012

Haarlem – Zondagochtend even na 07:00 uur kreeg de politie een melding dat er een paar brievenbussen bij de toegangshal van een flatgebouw aan de Rijksstraatweg waren vernield. Enkele ogenblik voor de melding was een harde klap gehoord. Bij de brievenbussen werden vuurwerkresten aangetroffen. Onderzocht wordt of dit illegaal vuurwerk betreft.

Door de schade wordt dit niet uitgesloten. De politie onderzoekt de vernieling. Mensen die eventueel getuige zijn geweest, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. Bommetje
  9 december 2012 op 18:48 | #1

  Onderzoek of het illegaal is of niet…….je mag nu nog helemaal geen vuurwerk afsteken, dan is heet toch altijd illegaal ????

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. maarten slingerland
  9 december 2012 op 18:56 | #2

  ik kan je vertellen met 99% zeker dat het illegaal is…
  nederlands vuurwerk heeft niet de kracht ervoor in 1 knal.
  en ik vind het vrij dom van die mensen om het weer te slopen. waarom moet het stuk? dit laat alleen maar weer zien dat we niet met vuurwerk om kunnen gaan en geeft redenen om het te verbieden, en dat is het laatste wat ik wil dat het verboden moet worden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. maarten slingerland
  9 december 2012 op 20:03 | #3

  @Bommetje
  ja dat klopt, maar je snapt wel wat ze bedoelen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.