Haarlemmers van 16 en 18 jaar aangehouden wegens mishandeling

Geschreven door de Redactie op zaterdag 10 november 2012

Haarlem – Politiemensen werden in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01:45 uur op het Verwulft aangesproken door twee jonge mannen die aangaven zojuist te zijn mishandeld door twee jongens. Beide mannen hadden zichtbaar letsel als gevolg van de mishandeling.
.

Dankzij een duidelijk signalement konden twee Haarlemmers van 16 en 18 jaar korte tijd later in de omgeving worden aangehouden. De politie doet onderzoek en is op zoek naar de twee personen die tussen beide zijn gekomen tijdens de mishandeling. De politie heeft geen gegevens van deze personen, maar omdat zij getuigen zijn is het belangrijk om hen te spreken.

Zij kunnen contact opnemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.