Automobiliste rijdt fietsster aan op de Vondelweg

Geschreven door de Redactie op maandag 12 november 2012

Haarlem – Een vrouw is maandagochtend gewond geraakt nadat ze werd aangereden door een auto. Het slachtoffer fietste rond kwart over zeven over de parallelweg op de Vondelweg toen ze werd aangereden. De automobiliste wilde vanaf de parallelweg de weg oprijden toen ze de fietsster te laat opmerkte. De vrouw kwam na de aanrijding ten val.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De vrouw is door ambulancepersoneel behandeld waarna ze naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere zorg. Een politieagent heeft de fiets van de vrouw naar het politiebureau gefietst. Door het ongeval was de aansluiting van de parallelweg naar de Vondelweg afgesloten voor het verkeer waardoor automobilisten die vanuit de woonwijk de weg op wilde rijden omrijden.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.