Auto zwaar beschadigd door autobrand in de Venkelstraat

Geschreven door de Redactie op zondag 11 november 2012

Haarlem – Een auto heeft in de nacht van zaterdag op zondag forse schade opgelopen na een autobrand in Haarlem. Het vuur werd rond half twee in de Venkelstraat ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. De gealarmeerde brandweer heeft het vuur geblust.
.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest, maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie heeft het voertuig in beslag genomen voor forensisch onderzoek om de toedracht van de brand te kunnen achterhalen.

Fotografie: Clifford Smit

  1. christina
    12 november 2012 op 12:35 | #1

    vreselijk…………..t zal je maar overkomen.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.