Afval in de brand gestoken aan de Teylerstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 1 november 2012

Haarlem – Een matras en ander afval is in de nacht van woensdag op donderdag in de brand gevlogen. De brandweer werd rond twee uur gebeld dat de spullen in de Teylerstraat in de brand stonden. Politie- agenten die als eerste ter plaatse waren hebben met een kleine brandblusser tevergeefs de brand proberen te blussen.
.

Brandweermannen hebben het vuur even later met een straal water geblust. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest maar vermoedelijk gaat het om brandstichting.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. christina
  1 november 2012 op 17:43 | #1

  ja, natuurlijk is het aan gestoken, lijkt me duidelijk, ik liep er gister middag langs opweg naar de a,dam straat,t stond vol met vuilniszakken, toen ik terug kwam waren alle zakken weg de rest lag er nog, dus dan maar wat anders bedenken om de troep weg te krijgen, stel je voor dat je er woont en je bent dus duidelijk te beroerd om je troep netjes op te ruimen he?dan maar in de fik, word t toch nog door een ander opgeruimd ,

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Ronald
  1 november 2012 op 21:11 | #2

  ja en spaarnelanden kan je ook de schuld geven

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. m
  1 november 2012 op 23:27 | #3

  zoals altijd

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. christina
  2 november 2012 op 12:07 | #4

  dit heeft niks met spaarnelanden te maken, wl met de bewoners die de troep neer gooien.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. iels
  2 november 2012 op 17:23 | #5

  Als spaarnelanden de andere vuilzakken heeft meegenomen en zij zien ander vuil zijn zij verplicht dit mee te nemen of te melden! Ook verkeerd aangeboden vuil…
  Het had voorkomen kunnen worden bij de oorsprong(de eigenaar die het daar verkeerd heeft aangeboden!) of de “professionals”(de medewerkers van Spaarnelanden!)…
  Hoe je het ook went of keert beide hadden het voorval kunnen voorkomen óók spaarnelanden!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Divers
  2 november 2012 op 22:30 | #6

  Wat een onzin zeg diegene die het afval heeft neergegooid, en diegene die het in de fik heeft gestoken zijn fout ! Lekker makkelijk om Spaarnelanden de schuld te geven ! Als je een afspraak maakt komt grofvuil het gratis en voor niets ophalen nou nou wat een moeite zeg! Het is gewoon de tokkiementaliteit die de overhand krijgt echt erg.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Jan Boezeroen
  3 november 2012 op 22:30 | #7

  Tokkies zetten het buiten, tokkies steken het aan, en de tokkies komen het blussen, op de voet gevolgd door jawel: spuitende tokkies.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. Jan Boezeroen
  3 november 2012 op 22:31 | #8

  Tis rustig zonder die branden de laatste tijd, kan de vrijwillige brandweer mooi koffie gaan schenken bij de oudjes.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. Annabel49
  3 november 2012 op 22:43 | #9

  Je ziet het overal in de stad, bewoners zetten alles maar op straat, het liefst ook nog in het weekend, ik snap het echt niet, één telefoontje of een mail(er is ook een site nl) en dan maak je en afspraak en dan komt spaarnelanden het gratis ophalen, grof vuil staat er soms dagen, ook heel vaak gezien bij Engelenburg Schalkwijk, mensen zijn ook te beroerd om bv kartonnen dozen klein te maken(dan kan het gewoon in de papiercontainer)nee, flikker maar op straat, een ander ruimt het wel op..echt aso, erger me hier al tijden aan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.