Politie zoekt getuigen van poging tot beroving motorrijder op Europaweg

Geschreven door de Redactie op vrijdag 19 oktober 2012

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving op de Europaweg, woensdagavond 17 oktober rond 19:45 uur. Een 20-jarige motorrijder werd tussen de Boerhaavelaan en de Toekanweg belaagd door drie mannen, rijdend op één snorfiets. Er werd een eerst verbaal een poging gedaan de bestuurder te laten stoppen.

Één van de drie heeft hierna de 20-jarige man hard met een vermoedelijk metalen voorwerp op zijn rug geslagen. De bestuurder wist ternauwernood aan zijn belagers te ontsnappen door hard weg te rijden.

De politie is op zoek naar het drietal op de snorfiets. Mogelijk hebben getuigen bij een halte van R-Net (voorheen Zuidtangent) iets gezien of hebben ze meer informatie over het drietal op één snorfiets.

Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0900-8844.

 1. ED
  19 oktober 2012 op 22:43 | #1

  Dat tuig moeten ze gewoon twee jaar naar een werk kamp sturen.
  Dan leren ze ook wat werken is en wat je dan kan doen met het geld wat je verdiend hebt.
  En niet van anderen hebt ondvreemt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Abdel
  20 oktober 2012 op 09:27 | #2

  Wat een zielepoten, Ze moeten nou is eindelijk leren om van andermans spullen af te blijven. Het word met de dag gekker

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.