Gestolen boot en trailer aangetroffen na controle van kenteken

Geschreven door de Redactie op woensdag 24 oktober 2012

Haarlem – Politiemensen zagen woensdag tijdens een surveillance aan de Kousemakersweg een auto rijden met daarachter een trailer waarop een boot stond. Terwijl de auto passeerde, controleerden de politiemensen het kenteken van de auto. Hieruit bleek dat het voertuig niet verzekerd was. De agenten keerden om zodat zij de bestuurder staande konden houden.

Op de Emrikweg troffen de agenten het voertuig, de trailer en de boot aan, maar de inzittenden waren in geen velden of wegen meer te bekennen. Na onderzoek bleken de trailer en de boot van diefstal afkomstig te zijn. De auto, trailer en boot zijn meegenomen door de politie voor onderzoek.

De trailer en boot zullen na onderzoek geretourneerd worden aan de rechtmatige eigenaar die woonachtig is in de provincie Gelderland.

De politie onderzoekt de zaak.

Geen reacties mogelijk.