Auto total-los na brand in de Johannes Wierstraat

Geschreven door de Redactie op zondag 21 oktober 2012

Haarlem – Een geparkeerde auto is zondagmiddag total-los geraakt na een brand onder de motorkap in de Johannes Wierstraat. Rond half vijf kwam er rook onder de motorkap vandaan. De brandweer werd gealarmeerd terwijl er al met emmers water werd getracht het vuur te blussen.

De brandweer is ter plaatse gekomen om het vuur te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto forse schade opliep. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting. De eigenaar gaf aan al eerder naar de garage te zijn geweest met de wagen maar dat er toen niets kon worden gevonden.

Fotografie: Michel van Bergen en ingestuurd

  1. M.
    21 oktober 2012 op 20:51 | #1

    Blijft toch een Franse wagen he!

    Wel vervelend voor de eigenaar, hopelijk valt dit onder de verzekering.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.