Man rijdt onder invloed van alcohol tegen boom aan op Orionweg

Geschreven door de Redactie op zondag 23 september 2012

Haarlem – Een 31-jarige Haarlemmer is zondagavond aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. De man reed op de Orionweg tegen een boom aan. Politieagenten kwamen ter plaatse en lieten de man blazen. Hieruit bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. De man blies 1,95 promille, terwijl maximaal 0,5 promille is toegestaan.

 1. anna
  25 september 2012 op 14:59 | #1

  Gelukkig was het een boom..!!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. iels
  25 september 2012 op 22:04 | #2

  En nu maar flink laten betalen voor de boom en hulpdiensten!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Ontdekkerdt
  5 oktober 2012 op 00:43 | #3

  Denk dat we het in de “Noord-Afrikaanse” sferen moeten zoeken, zou zomaar kunnen dat de boom in kwestie een verre neef is van een van de oprichters van Al Queida… Die heeft die man dronken gevoerd en vervolgens snel de weg versperd…
  *denk ik hoor*

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.